Лише купівля стандартного набору канцтоварів обійдеться батькам майже в півтисячі гривень

Лише купівля стандартного набору канцтоварів обійдеться батькам майже в півтисячі гривень
Напередодні 1 вересня аналітики OLX порахували яку ж суму варто виділити батькам, щоб зібрати свою дитину до школи в 2018 році. Сьогодні на платформі зареєстровано понад 100 000 оголошень в категорії "товари для школярів", а середній бюджет на покупку "набору першокласника" цілком може скласти близько 2000 грн.

 

 Перше, з чого зазвичай починають підготовку, так це з вибору шкільного портфеля. Можна обрати як новий рюкзак, так і б/в у хорошому стані. В середньому, його ціна становитиме близько 300 грн.

 А ось покупка стандартного набору канцтоварів обійдеться батькам приблизно в 475 грн. Мається на увазі, що в нього увійде: укомплектований пенал з 2-ма кульковими ручками, 2-ма простими олівцями, лінійкою, стругачкою, гумкою, набором для малювання (кольорові фломастери та олівці), а також щоденник і комплект з 10 зошитів.

Впоравшись з легким завданням, мами й тата приступають до найскладнішої частини ритуалу зборів у школу, а саме до пошуку шкільної форми. Серед усіх покупок - ця найдорожча. Комплект зі штанів, 2-х сорочок, туфель і спортивного костюма з кросівками для хлопчика в середньому буде коштувати 1000 грн. Одягнути дівчинку трохи дорожче. Її шкільний гардероб з 2-х блузок, спідниці, шкільного сарафана, туфель, спортивного костюма й кросівок обійдеться в 1105 грн.

 В цілому, при покупці даного комплекту речей, батьки витратять на шкільні збори приблизно 1800 грн. Сума може варіюватися в залежності від якості й кількості куплених товарів.

 

06 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів