Про плани на сьогодні комунальних та інших міських служб Ужгорода

Про плани на сьогодні комунальних та інших міських служб Ужгорода
Сьогодні в Ужгороді працівники «УжАгроміксу» обрізають гілки дерев, які зламав сильний вітер, у провулку Університетському, на вулицях Федора Достоєвського, Юлії Жемайте, підстригають живопліт на вулицях Тараса Шевченка, Яна Гуса, Миколи Добролюбова, демонтують квітники на площах Богдана Хмельницького, Дружби Народів. Зелені зони косять на площі Шандора Петефі та на вулиці Марії Заньковецької.

 

Для відновлення роботи мережі вуличного освітлення мікрорайону Доманинці працівники «Закарпателектробуду» ремонтують трансформаторну підстанцію. Лінію вуличного освітлення також відновлюють на вулицях Тиводара Легоцького і Василя Докучаєва, у провулку Університетському ремонтують світильники вуличного освітлення. КП«КШЕП» проводить профілактичні роботи світлофорних об’єктів по місту.

Працівники обслуговуючих підприємств займаються ручним прибиранням вулиць та закріплених за ними територій. Вночі вулиці прибирали за допомогою спецтехніки. Ліквідація несанкціонованих сміттєзвалищ проходить на вулицях В’ячеслава Чорновола, Адама Міцкевича, Тиводара Легоцького, Олександра Богомольця та у провулку Алішера Навої. Працівники «УККП» здійснюють прибирання територій кладовищ «Кальварія» та «Барвінок».

На площі Шандора Петефі продожується капітальний ремонт покриття з кам’яної бруківки та плитки. Тротуари оновлюють на вулицях Юрія Гагаріна, Перемоги, Марії Заньковецької, Минайській. Триває реконструкція вулиці Олександра Можайського.

На перехресті вулиці Олександра Фединця та площі Корятовича продовжують облаштовувати транспортне кільце.

На вулиці Шумній у рамках капітального ремонту проводять роботи з влаштування зливової каналізаційної мережі.

Джерело: Ужгородська міська рада у ФБ

 

06 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів