Поліція Закарпаття знайшла 268 порушень в 1257 маршрутках

Поліція Закарпаття знайшла 268 порушень в 1257 маршрутках
За п’ятнадцять днів операції «Перевізник» спільною роботою Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, Управління патрульної поліції, Нацгвардії та Укртрансбезпеки перевірено 1257 маршруток, в яких виявлено 268 порушень.

 

Відповідно до доручення Міністерства внутрішніх справ, десять днів тому Національна поліція України розпочала спецоперацію «Перевізник», в рамках якої на всіх автошляхах України посилилася перевірка автомобільного транспорту, що надає послуги з перевезення пасажирів. За цей час правоохоронцями оглянуто 1257 таких транспортних засобів. Виявлено 268 порушень законодавства, допущених водіями, які задіяні для перевезення пасажирів, про що складено таку ж кількість адміністративних матеріалів.

Правоохоронцями виявлено 39 водіїв, які надавали такі послуги без необхідних документів, та 22 випадки керування транспортними засобами, що використовуються для перевезення пасажирів, які не пройшли обов’язковий технічний контроль. Перевезення пасажирів понад встановлену кількість працівники поліції зафіксували 30 разів. Кількість водіїв, що не пройшли щозмінного передрейсового медичного огляду або не мали передрейсового контролю технічного стану транспортних засобів – 13. За останні 5 днів не правоохоронці не виявляли нових фактів перевезень пасажирів з 22.00 до 06.00 у режимі нерегулярних перевезень автобусами, не обладнаним тахографом, тому кількість таких адмінматеріалів – на попередньому рівні. Відхилення від визначеного маршруту руху, незаїзд на автостанцію поліція фіксувала 16 разів. Кількість виявлених порушень порядку провадження господарської діяльності у сфері перевезення пасажирів склала 21. Інші порушення правил дорожнього руху – 121.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

06 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів