Гості фесту на Закарпатті і гадки не мали, що голубці з різною начинкою можуть бути такими "добренними"!

Гості фесту на Закарпатті і гадки не мали, що голубці з різною начинкою можуть бути такими "добренними"!
Варто додати, що дегустація голубців на фестивалі у Великому Бичкові для всіх була безкоштовною.

 

У цю неділю, 5 серпня, у Великому Бичкові відзначили 645-ту річницю із дня заснування селища та провели гастрономічний фестиваль «Бичківські голубці». Фестиваль проводять раз на 2 роки, і у 2018 році для гостей свята так масово голубці готують вже вчетверте.

Господині, які готували голубці для фестивалю, розповідають, що справу цю дуже люблять, а для гостей представили більше 50 видів – класичні голубці, з шкварками, грибами, весільні, у хроновому та виноградному листі, голубці з чорносливом, з локшиною, морквою «по-корейськи» та навіть солодкі.

Дегустація голубців для всіх була безкоштовною. Гості фесту розповідають, що захід їх приємно вразив та здивував, раніше і гадки не мали про те, що голубці можна приготувати із більше ніж півсотнею видів начинок. Відтак планують повертатися сюди на кожен фестиваль, адже у Великому Бичкові можна смачно поїсти та познайомитися із українськими традиціями.

 

07 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів