Ужгородський нацуніверситет розпочав зарахування вступників

Ужгородський нацуніверситет розпочав зарахування вступників
Сьогодні, 7 серпня, на черговому засіданні Приймальної комісії УжНУ розглянуто низку важливих питань вступної кампанії-2018.

 

На пропозицію відповідального секретаря Приймальної комісії Петра Горвата основними питаннями порядку денного засідання стали зарахування на навчання вступників, які виконали вимоги до зарахування, на базі повної середньої освіти та  ОКР молодшого спеціаліста для здобуття ступеня «бакалавр» (магістр медичного та фармацевтичного спрямування), а також переведення на вакантні місця держзамовлення тих студентів коледжу, які можуть на це претендувати.

З усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення.

У холі головного корпусу університету сьогодні було людно, оскільки з 6 по 8 серпня тривають  вступні випробування з іноземних мов для абітурієнтів на навчання за освітнім ступенем «магістр» на основі здобутого освітнього рівня «бакалавр» або «спеціаліст». Отож, вступна кампанія та робота приймальної комісії триває. Підбити перші підсумки цьогорічної вступної кампанії можна буде наприкінці серпня.

Наступне засідання Приймальної комісії планується провести у четвер 9 серпня. На ньому, серед інших нагальних питань, йтиметься про зарахування вступників на контрактну форму навчання.

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

 

07 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів