"Контрабандні" розбірки на Рахівщині: прикордонник зі струсом мозку та переломом вилиці у лікарні

"Контрабандні" розбірки на Рахівщині: прикордонник зі струсом мозку та переломом вилиці у лікарні
Повідомлення про напад у селі Великий Бичків, правоохоронці Рахівського відділення поліції отримали вчора, близько 19:00 вечора. До них звернувся інспектор прикордонної служби, який розповів, що був побитий майор, начальник прикордонної застави.

 

Як зазначили у Головному управлінні національної поліції на місце одразу виїхала слідчо-оперативна група, яка з'ясувала, що стався конфлікт між начальником прикордонної застави 1989 року народження та 2 місцевими мешканцями.

Правоохоронці вже встановили їх особи,  це мешканець села Великий Бичків, 1994 року народження та мешканець Рахова, 1981 року народження.

Під час конфлікту, причина якого досі з'ясовується поліцією, чоловік з Рахова вистрелив у прикордонника з спецзасобу "Вій", це зброя з гумовими кулями. Він офіційно зареєстрований.

Він скоїв 2 постріла, в наслідок чого працівник прикордонної служби отримав поранення.

Як діагностували попередньо лікарі, у нього закрита черепно-мозкова травма, трус головного мозку, перелом вилиці, одне кульове поранення  у груди. Чоловік госпіталізований у лікарні.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.3 статті 345 ККУ, а саме умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тяжкого тілесного ушкодження у зв'язку з виконанням ним службових обов'язків.

Це передбачає позбавлення волі від 5 до 12 років.

Вони затримані у порядку статті 208 КПК, вони взяті під варту на 3 доби, а далі слідчі готують подання в суд для обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Мukachevo.net

 

08 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів