Поліція Рахівщини розпочала розслідування за фактом нападу на прикордонника

Поліція Рахівщини розпочала розслідування за фактом нападу на прикордонника
Рахівське відділення поліції розслідує кримінальне провадження за фактом заподіяння тяжкого тілесного ушкодження працівнику прикордонної служби. Двох підозрюваних у скоєнні злочину затримано.

 

Учора, 7 серпня, близько 19-ї години, в Рахівське відділення поліції надійшло повідомлення з прикордонної служби про напад у селищі Великий Бичків Рахівського району на їхнього працівника. 

Як встановила слідчо-оперативна група, двоє чоловіків – 24-річний житель Великого Бичкова та 37-річний рахівець нанесли тілесні ушкодження 29-річному працівникові прикордонної застави. Окрім того, один із нападників ще й двічі вистрелив у потерпілого зі спецзасоба (зброя офіційно зареєстрована) марки «Вій», що стріляє гумовими кулями. 

29-річний прикордонник був госпіталізований до лікарні. 

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.3 ст.345 Кримінального кодексу України (умисне заподіяння тяжкого тілесного ушкодження працівникові правоохоронного органу у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 12 років.

Обидва підозрювані затримані в порядку ст.208 КПК, готується подання в суд для обрання їм міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Розслідування даного злочину триває.   

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 

Нагадаємо: Вся справа у квадрокоптері: прикордонник розповіли свою версію побиття рахівськими контрабандистами

 

08 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів