Особливості натяжних стель

Особливості натяжних стель
Одним з найважливіших якостей натяжної стелі є її стійкість до води і вологи. Завдяки своїй високій міцності вони здатні утримати до 100 літрів води на площу в 1 м? і захистити приміщення від протікань зверху.

 

До достоїнств натяжних стель також слід віднести високу якість, екологічність і повну безпеку матеріалу, з якого вони виготовлені. Вони не мають шкідливих запахів і покриті спеціальною бактерицидною плівкою.

Після монтування стелі додатково підвищується звуко- і теплоізоляція приміщення, в якому він був встановлений. Досягається такий ефект за рахунок своєрідної повітряної подушки, що утворюється між основною стелею і внутрішньої поверхнею натяжної стелі.

Ніякого особливого догляду за собою натяжна стеля не вимагає. Досить періодично очищати його від скупчується пилу простий паперовою серветкою. У разі сильного забруднення або втрати стелею колишнього блиску можна помити його м'якою ганчіркою з мильним розчином - і все стане на свої місця.

Не можна не відзначити також в якості переваги натяжних стель все різноманіття фактур матеріалів, на основі яких вони виробляються. Це матові, лакові, перламутрові, сатинові плівки, а також оброблені під замшу, шкіру, метал, мармур і класичне дерево фактури.

Величезна гамма всіх можливих кольорів і відтінків. І, звичайно ж, можливість самостійного вибору малюнка для своєї стелі, Який буде в подальшому завдав на нього за допомогою сучасної фотодруку. Всі ці якості відкривають широкі можливості для створення шикарного дизайну.

Завдяки нашій фірмі, натяжні стелі в Ужгороді з легкістю можуть створити будь-яку композицію, незалежно від її форми, розміру і фактури, яка підходить по стилю і оформлення до кожного конкретного приміщення.

Хочете милуватися зоряним небом, лежачи на ліжку в своїй спальні? Тоді вам за натяжними стелею в supersteli.com.ua!

 

08 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів