Завтра в Ужгороді розпочнеться Фестиваль духовної пісні

Завтра в Ужгороді розпочнеться Фестиваль духовної пісні
9 серпня в Ужгороді розпочнеться 22-ий фестиваль духовної пісні, який традиційно влітку проводить Мукачівська греко-католицька єпархія. Щороку кращі дитячі та юнацькі колективи та виконавці з’їжджаються на інший співочий майданчик Закарпаття, де сучасними співочими засобами славлять Бога. Цьогоріч фестиваль відбудеться в Ужгороді 9-11 серпня. (Торік він проходив у Хусті).

 

Як розповів координатор фестивалю, помічник голови молодіжної комісії Мукачівської греко-католицької єпархії отець Павло Фіцай, цього року на фестивалі очікують близько півтори сотні учасників. Ужгородці зможуть побачити і почути молодь з Великого Бичкова, Рахова, Хуста, Онока Виноградівського району, Лецовиці Мукачівського району, Худльова, Нижніх Воріт і, ясна річ, з Ужгорода. Жанри також будуть різноманітні: від сольного співу до хору, естради та репу.

Фестиваль проходитиме на площі Театральній поблизу філармонії, де буде споруджена спеціальна сцена. У четвер  о 19.00 учасників фестивалю вітатиме Дарина Степанюк та гурт «Вандор». У п’ятницю з 10.00 до 13.00 та з 16.00 до 19.00 виступатимуть учасники фестивалю. Цьогорічне гасло фестивалю: «Твоє обличчя, Господи, я шукаю».

 

08 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів