З якими проблемами прийшли сьогодні закарпатці до заступника Михайла Рівіса?

З якими проблемами прийшли сьогодні закарпатці до заступника Михайла Рівіса?
Сьогодні, 8 серпня, відповідно до затвердженого головою облради Михайлом Рівісом графіку прийому громадян з особистих питань, спілкувався з краянами його заступник Петро Грицик.

 

Заявники, а це понад 10 осіб, приїхали в область із різних міст і сіл  зі своїми проблемами, турботами та проханням.

В основному йшлося про працевлаштування синів і доньок, які закінчили вузи, земельні спори,  потребу у соціальній допомозі на оздоровлення. Були й житлові питання.

Також від імені  сільських громад висловлювались побажання щодо ремонту розбитих доріг,  вивезення сміття, транспортного сполучення  тощо. Та все ж переважали скарги на важкі будні та скрутний  фінансовий стан у сім’ях.

Так, пенсіонер Дердь Я. з обласного центру витрачає чималі кошти, щоб підтримувати здоров’я, а пенсія – мала. Інвалід ІІІ групи Марія М. розповіла таку ж історію: лікуватись треба та грошей критично не вистачає. Пенсіонерка Марія Б. перенесла інфаркт, потрібна реабілітація, щоденний прийом ліків, які насправді коштують дорого.

Звернулась в облраду і багатодітна мати із смт.Середнє Ужгородського району Людмила Р. , яка перенесла важку операцію з видалення грижі, то ж працювати не може, а зарплати чоловіка вистачає лише на найнеобхідніше. Тепер мусить пройти курс оздоровлення, що  коштує недешево.

Петро Васильович більшість питань вирішив невідкладно, частину – скерував до відповідних обласних інстанцій, з окремих – дав роз’яснення.

Прес-служба Закарпатської облради

 

08 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів