Першовересень-2018. У скільки він обійдеться батькам школярів?

Першовересень-2018. У скільки він обійдеться батькам школярів?
Скільки цього року коштуватимуть збори до школи? Зошит до 48 аркушів залежно від того, яскрава у нього обкладинка, чи звичайна коштує від 3 гривень до 10. Обкладинки для зошитів це ще по 2 гривні за кожну.

 

Таким чином, звичайний пенал коштує приблизно 25 гривень, лінійка ще 1,5, ручка в середньому 3 гривні, простий олівець – 2,5, гумка – ще 4 гривні, і чинка – 3. Отже, наповнений пенал обійдеться вам у 39 гривень. Щоденники можуть сягати вартості аж у 75 гривень. Чи є така ціна виправданою – питання.

Найголовніше, що варто придбати – модний та зручний портфель. Проте під час вибору учні частіше звертають увагу на зовнішній вигляд сумки чи то рюкзака, аніж на те, ортопедичний він і чи не шкідливий для постави. Ранець можна придбати від 300 гривень. Але школярі зізнаються, що якість за таку ціну невисока. Звертають увагу на місткість та зручність портфеля.

І не варто забувати, що до школи необхідно придбати ще і кольорові олівці, вартість яких стартує від 12 гривень і може сягати 80, фломастери, від 15 гривень, фарби – біля 30 – ти гривень, пластилін в середньому також 20 гривень. Якщо у вас залишились канцтовари з минулого року, тоді вдасться хоч якось зекономити.

Дітлахи згадували і про минулорічні шкільні ярмарки, які проходили просто у центрі міста у серпні.

М-Студіо

 

08 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів