Приймальна комісія УжНУ обговорила актуальні питання вступної кампанії-2018 та ухвалила відповідні рішення

Приймальна комісія УжНУ обговорила актуальні питання вступної кампанії-2018 та ухвалила відповідні рішення
У четвер, 9 серпня, відбулось чергове засідання Приймальної комісії УжНУ. За пропозицією відповідального секретаря комісії Петра Горвата, члени комісії обговорювали й ухвалювали важливі питання цьогорічної вступної кампанії: рейтингові списки для зарахування вступників за державним замовленням на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, оприлюднення рейтингового списку вступників за освітнім ступенем магістр із зазначенням рекомендованих до зарахування за державним замовленням та підготовку до переведення на вакантні місця державного замовлення вступників на основі повної загальної середньої освіти, які виконали вимоги до зарахування на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб згідно правил прийому.

 

Щодо останнього питання Петро Горват наголосив: «У листі Міністерства освіти й науки України зазначено принцип переведення на вакантні місця – до 20 серпня вноситься до Міністерства освіти й науки України реєстр вступників, які мають  право на переведення, на відкриті й закриті пропозиції при поданні оригіналів на основі повної загальної середньої освіти. Перед внесенням вступника в реєстр на переведення  на вакантні місця державного замовлення перевіряється наявність рекомендації до зарахування абітурієнта на державне замовлення на інші спеціальності».

Ярослав Агій, заступник відповідального секретаря Приймальної комісії, нагадує також про додатковий прийом заяв та документів для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра за всіма формами навчання на основі здобутого ступеня вищої освіти або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста: «Додатковий прийом заяв для абітурієнтів, які з певних причин не могли зробити це раніше, відбудуться з 1 по 15 вересня, а вступні випробування розпочнуться з 16 вересня. Детальніше інформацію про додатковий прийом заяв можна переглянути на сайті та на стендах приймальної комісії».

Наступне засідання приймальної комісії відбудеться у понеділок 13 серпня о 10:00.

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

 

09 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів