В Ужгороді триває 22-ий фестиваль духовної пісні

В Ужгороді триває 22-ий фестиваль духовної пісні
Кращі дитячі та юнацькі колективи і виконавці Закарпаття з’їжджаються кожного року на інший співочий майданчик, до прикладу, у 2017-му фестиваль проходив у Хусті. Метою духовного заходу, який традиційно влітку проводить Мукачівська греко-католицька єпархія, є молитва за мир та Божу благодать, а також веселий відпочинок молоді й ознайомлення з містом.

 

Цього року у фестивалі беруть участь близько півтори сотні учасників – із Великого Бичкова, Рахова, Хуста, Онока Виноградівського району, Лецовиці Мукачівського району, Худльова, Нижніх Воріт і, звісно, із Ужгорода. Жанри - різноманітні: від сольного співу до хору, естради та репу.

Фестиваль проходить на площі Театральній поблизу філармонії. Сьогодні відбулося урочисте відкриття з виступами закарпатських солістів та групи "Вандор". З напутніми словами до учасників звернувся Владика Ніл (Лущак), єпископ-помічник Мукачівської греко-католицької єпархії, подякував за те, що долучилися до фестивалю, побажав Божої благодаті Привітала молодь і секретар Ужгородської міської ради Андріана Габор. 

Сьогодні, 10 серпня, з 10.00 до 13.00 та з 16.00 до 19.00 виступатимуть учасники фестивалю.

Захід проходить у тому числі і за підтримки Ужгородської міської ради.

 

10 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів