Москаль просить притягнути начальника управління освіти Виноградівської РДА до кримінальної відповідальності

Москаль просить притягнути начальника управління освіти Виноградівської РДА до кримінальної відповідальності
За грубі порушення трудового законодавства й фінансові зловживання.

 

1 серпня, тобто напередодні провокації із затриманням голови Виноградівської райдержадміністрації Михайла Русанюка, директори двох шкіл Виноградівського району написали заяву в прокуратуру Берегівського району про грубий тиск начальника управління освіти РДА Ю.Свища на керівників загальноосвітніх закладів району.

 

Через два дні, 3 серпня, Берегівська прокуратура відкрила за цими фактами кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.173 Кримінального кодексу України (Грубе порушення угоди про працю).

Того ж дня, 3 серпня, департамент освіти і науки облдержадміністрації здійснив перевірку колективних звернень директорів закладів середньої освіти Виноградівщини про безпрецедентні порушення трудового законодавства та фінансові зловживання з боку Ю.Свища. Перевірка названі директорами факти підтвердила.

 

 

 

 

10 серпня голова облдержадміністрації Геннадій Москаль на підставі перевірки департаменту освіти і науки написав заяву в Прокуратуру Закарпатської області про вчинення кримінального правопорушення Ю.Свищом.

 

 

10 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів