Чому українець без документів "поперся" через кордон у Словаччину, з’ясовують "зелені кашкети" Закарпаття

Чому українець без документів "поперся" через кордон у Словаччину, з’ясовують "зелені кашкети" Закарпаття
Необхідно зазначити, що при затриманні чоловік ніяк не хотів підкорятися наказам прикордонників виявив злісну непокору правоохоронцям, був вельми агресивним і дуже хотів "дати драла".

 

Сьогодні вночі військовослужбовці Чопського загону затримали місцевого жителя, який незаконно перетнув українсько-словацький кордон поблизу пункту пропуску «Малий Березний». Як тільки словацькі колеги повідомили про рух невідомого через кордон в нашу сторону, група реагування одразу ж висунулась у зазначений район. Прикордонники виявили 26-річного громадянина України, який не мав при собі жодних документів.

Проте під час затримання правопорушник виявив злісну непокору правоохоронцям, вдавався до агресивних дій, намагався втекти. Та завдяки натренованості прикордонного наряду і рішучим діям, невідомого все ж було притягнуто до відповідальності

Правопорушника притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», а також ст. 185-10 «Злісна непокора законному розпорядженню чи вивозі військовослужбовцю або працівника Державної прикордонної служби України або члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону».

Джерело: Прес-служба Чопського прикордонного загону

 

10 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів