Український муздрамтеатр Закарпаття вже вдруге очолив Василь Марюхнич

Український муздрамтеатр Закарпаття вже вдруге очолив Василь Марюхнич
На першому пленарному засіданні 12 сесії облради схвалено рішення «Про затвердження директора-художнього керівника комунального закладу «Закарпатський академічний обласний український музично-драматичний театр імені братів Юрія-Августина та Євгена Шерегіїв» Закарпатської обласної ради.

 

Як підкреслюється в документі, ухвалення цього рішення сприятиме реалізації державної політики у сфері культури, а також забезпеченню запровадження контрактної форми роботи та конкурсній процедурі призначення керівників закладів культури Закарпатської облради відповідно до вимог чинного законодавства.

24 травня ц.р. проведено конкурс на заміщення вакантної посади директора-художнього керівника згаданого комунального закладу. Переміг Василь Васильович Марюхнич. Згідно з вимогами чинного законодавства, керівник органу департаменту зобов’язаний призначити переможця на посаду у визначений термін.

«За» це рішення проголосувало 48 депутатів облради.

Контроль за його виконанням покладено на заступника голови обласної державної адміністрації та профільну постійну комісію обласної ради з питань освіти, науки, культури, духовності, молодіжної політики, фізкультури і спорту, національних меншин та інформаційної політики.

Джерело: Прес-служба Закарпатської облради

 

13 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів