У півфіналі турніру А.Гаваші маємо закарпатське дербі

У півфіналі турніру А.Гаваші маємо закарпатське дербі
На Закарпатті завершився груповий етап дитячо-юнацького міжнародного турніру з футболу на честь А.Гаваші.

 

Приємно, що три представники Закарпаття боротимуться за медалі цих престижних змагань.

Саме третій тур і визначив серед команд, хто й за які місця проведе наступні поєдинки.

У віковій групі А U-15 ужгородський СДЮСШОР каменя-на камені не залишив від австрійського «KАС 1909» (Клагенфурт), вколотивши в ворота останніх 13 м’ячів, зберігши свої на замку. Іншим півфіналістом стали київські динамівці, які здолали прямого свого конкурента – ізраїльський «Маккабі» (Нетанья)– 2:0.

Тож за підсумками трьох матчів команди в групі А розташувалися в такій послідовності: СДЮСШОР, «Динамо», «Маккабі» – 6 очок; «KАС 1909» – 0.

У групі В цієї вікової групи беззаперечним лідером стали юні гравці донецького «Шахтаря», які в матчі з іншим фаворитом групи – львівськими «Карпатами» здобули перемогу з рахунком – 2:0, в іншому поєдинку німецький «Бранденбург» переграв угорський СК «Варда» (Кішварда) – 3:0.

Турнірне становище команд «Шахтар» –9 очок; «Карпати» – 6; «Бранденбург» – 3; «Варда» – 0.

У групі С вікторію в усіх трьох матчах здобуває одеський «Чорноморець», в заключному матчі групового етапу одесити впевнено перемогли мукачівський МФА «Мункач» – 4:1, матч в іншій парі завершився нічиєю: ФА Й.Б. «Спартакус» (Ніредьгаза) – ДЮСШ-15 (Київ) – 1:1.

Турнірне становище: «Чорноморець» – 9 очок; «Спартакус» – 4; ДЮСШ-15 – 3; МФА «Мункач» –0.

Тож у півфіналі побачимо цікаве дербі  – «Динамо» – «Шахтар» та СДЮСШОР – «Чорноморець».

МФА боротиметься за 9-12 місця з німецьким «Бранденбургом».

В віковій групі команд U-17 в групі А ужгородський СДЮСШОР переможно завершив свій груповий етап, перемігши в третій зустрічі угорський «Варда» – 3:1. В іншій парі одеський ДЮФК «Атлетик» здолав австрійський «KАС 1909» – 3:0.

Турнірне становище: СДЮСШОР – 9 очок; «Варда» – 6; «Атлетик» – 3; «KАС 1909» – 0.

В групі В львівські «Карпати» достроково забезпечили собі вихід до півфіналу, тож в третьому заключному матчі групового етапу не надто напружувалися, звівши матч з одеським «Чорноморцем» до нічиєї – 1:1; Доля другого місця в групі, яке б дозволило потрапити до півфіналу вирішувалося в протистоянні між мукачівським МФА «Мункач» та угорським «Спартакусом» (Ніредьхаза). Напружений матч завершився перемогою мукачівців, завдяки єдиному м’ячу, який провів Іван Боднарук з пенальті.

Становище команд групи В: «Карпати» – 7; МФА «Мункач» – 4; «Спартакус» – 3; «Чорноморець» – 2.

Тож у півфіналі на нас чекає закарпатське дербі СДЮСШОР – МФА «Мункач», в іншій парі зійдуться львівські «Карпати» та угорський «Варда». Ці матчі відбудуться завтра, 15 серпня, а сьогодні в команд вихідний, який вони використають для проведення екскурсій, сьогодні також відбудеться семінар для тренерів.

Семен МИХАЙЛИК

 

14 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів