Статус експерта має 21 працівник територіальних органів Держгеокадастру Закарпаття

Статус експерта має 21 працівник територіальних органів Держгеокадастру Закарпаття
Цьогоріч в рамках реалізації пілотного проекту із запровадження принципу екстериторіальності погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки, до органів Держгеокадастру Закарпатської області надійшло з інших областей 6 394 проекти землеустрою.

 

Опрацьовано 6229, з них отримали позитивний висновок – 5133, відмовлено – 1 096 та знаходиться на розгляді – 165 проектів.

Найбільше проектів землеустрою опрацювали експерти у Тячівському (1 125), Міжгірському  (1024) та Виноградівському (734) районах області.

Спеціалістами районних відділів Головного управління Держгеокадастру у Закарпатській області направлено на погодження до інших областей 7 815  проектів землеустрою, з них опрацьовано 7 501 проект, отримали позитивний висновок – 5 433, відмовлено – 2 068, знаходиться на розгляді – 314 проектів.

Загалом на Закарпатті статус експерта має 21 працівник територіальних органів Держгеокадастру.

Довідково:

Постановою Кабінету Міністрів України від 31 серпня 2016 року № 580 «Деякі питання реалізації пілотного проекту із запровадження принципу екстериторіальності погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки територіальними органами Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру» затверджено тимчасовий порядок взаємодії між територіальними органами державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру на період реалізації пілотного проекту із запровадження принципу екстериторіальності погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки територіальними органами Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру під час погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Розгляд та погодження або відмова у погодженні проектів землеустрою здійснюється працівниками територіальних органів Держгеокадастру, які вибрані за принципом випадковості системою електронного документообігу Держгеокадастру.

Джерело: Сайт Закарпатської ОДА

 

14 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів