Про забезпечення та реалізацію рівних прав, можливостей жінок і чоловіків говорили в Ужгороді

Про забезпечення та реалізацію рівних прав, можливостей жінок і чоловіків говорили в Ужгороді
Керуючий справами виконкому Ужгородської міської ради Олена Макара взяла сьогодні участь у засіданні круглого столу на тему «Ґендерне програмування як інструмент до забезпечення рівності та захисту прав жінок в Україні», який відбувся у Закарпатській обласній державній адміністрації.

 

Захід проводили у рамках проекту, що реалізується громадською організацією «Центр «Жіночі перспективи», долучилися до участі представники органів місцевого самоврядування, держустанов, громадських організацій тощо.

Координатор проекту Марта Чумало розповіла присутнім про рекомендації CEDAW щодо виконання Україною Конвенції «Про ліквідацію всіх форм дискримінації щодо жінок», резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека», а також Державної соціальної програми забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на період до 2021 року, прийнятої Кабінетом Міністрів України 11 квітня 2018 року.

Опісля відбулося обговорення, у тому числі перспектив забезпечення та реалізації рівних прав, можливостей жінок і чоловіків, врахування міжнародних зобов’язань у місцевих програмах та планах, впровадження європейських стандартів рівності.

Джерело: Прес-служба Ужгородської міськради

 

14 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів