Ужгородський СДЮСШОР U-15 побореться за почесний трофей з «Шахтарем»

Ужгородський СДЮСШОР U-15 побореться за почесний трофей з «Шахтарем»
Паузу на 5-му міжнародному дитячо-юнацькому турнірі у вівторок, 14 серпня заповнили семінаром для тренерів та спілкуванням з організаторами турнірув санаторному комплексі «Деренівська купіль», що в Ужгородському районі.

 

Очільник федерації футболу Закарпаття Іван Дуран зазначив: «Турнір тримає високу марку, участь у ньому беруть як закордонні, так і вітчизняні гранди. Окрім того, турнір не має жодного політичного підтексту, не рекламує ані владу, ані якісь політичні партії, тому так легко вдалося знайти партнерів та спонсорів у його організації та проведенні». Іван Петрович також був приємно здивований результатом виступів закарпатських команд, які вийшли до півфіналу.

Також до присутніх звернувся голова футбольного союзу землі Браденбург (Німеччина) ЗігфрідКірше, який у своїй промові подякував організаторам за запрошення та задоволений співпрацею з ФФЗ.

А вже сьогодні, 15 серпня  відбулися матчі за місця серед команд U-15. Зокрема, у півфіналах зійшлися ужгородський СДЮСШОР та одеський «Чорноморець», підопічні Тараса Вайданича впевнено перемогли одеситів з рахунком – 3:0, а в іншій півфінальній парі донецький «Шахтар» переграв однолітків київського «Динамо» - 4:0. Тож завтра у матчі за кубок зійдуться СДЮСШОР та «Шахтар».

Результати інших матчів U-15:

ДЮФШ «НК Карпати» (Львів) – ФА ЙожефаБожика «Спартакус» (Ніредьгаза) – 2:0

Гра №4 (за 5–8 місця)

ФК «Маккабі» (Нетанья) – ДЮСШ-15 (Київ) – 0:2

Гра №5 (за 9–12 місця)

ФК «Бранденбург» (Бранденбург) – МФА «Мункач» (Мукачево) – 6:0

Гра №6 (за 9–12 місця)

ФК «KАС 1909» (Клагенфурт) – ФК «Варда» (Кішварда) – 1:3

 

15 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів