Василь Кобін гратиме за ФК «Минай»

Василь Кобін гратиме за ФК «Минай»
16 серпня на «Минай Арені» журналістам краю було представлено новачка ФК «Минай» Василя Кобіна.

 

Президент ФК «Минай» Валерій Пересоляк зазначив, що до складу «Минаю» він хоче залучити сильніших закарпатських футболістів. Тому сподівається, що його клуб побореться за лідерство в другій лізі. Причому він прагне, щоб команда по-максимуму викладалася як у кубку України, так і в чемпіонаті України в другій лізі. Контракт з  Василем Кобіном підписаний на 1 рік з можливістю подальшої його пролонгації.

В свою чергу відомий закарпатський гравець, за плечима в якого виступи за чинного чемпіона – донецький «Шахтар», харківський «Металіст», збірну України зазначив: «Закарпаття – мій рідний край, а «Минай» - це єдина професійна команда, яка представляє нашу область в професійному футболі, саме ці фактори й вплинули на моє рішення.». Також Василь повідомив, що перед «Минаєм» міг стати гравцем угорського «Дебрецена», однак не зійшовся з умовами угорців, тож гратиме перед закарпатськими вболівальниками.

Щодо рівня «Минаю» Кобін зауважив: «Повірте рівень нашої команди не надто сильно відрізняється від середнячків вітчизняної прем’єр-ліги».

Щодо можливої позиції на полі, то Василь додав: «Я професіонал, тому гратиму там, де буду потрібен команді та вкаже тренер».

Цілком ймовірно, що вже в суботу, 18 серпня Василь Кобін зможе дебютувати в складі «Минаю» в домашньому матчі проти лідера другої ліги – «Черкащина-Академія» (Черкаси). Цей матч відбудеться на «Минай Арені», початок матчу о 17:00.

Михайло АРДАНИК

 

17 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів