Ювенали Хустщини подбали про безпеку близько двох сотень дітей

Ювенали Хустщини подбали про безпеку близько двох сотень дітей
Поліцейські поспілкувалися зі школярами, які проводять канікули в таборі літнього відпочинку села Ракош, що на Хустщині. Працівники поліції нагадали дітям про правила безпеки під час відпочинку на воді, у лісовій місцевості та на дорогах.

 

Вчора, 16 серпня, працівники ювенальної превенції Хустщини завітали до табору літнього відпочинку у селі Ракош. Поліцейські доповнили дозвілля юнаків та дівчат розмовою про їхню безпеку. Насичений графік відпочинку мешканців табору багатий на екскурсії та походи до водойм і лісові місцевості. Аби вберегти дітей від небезпечних ситуацій та їх наслідків, поліцейські розповіли про правила поводження на воді, необхідні правила безпеки при розкладенні вогнища під час пікніків. Теми розмови стосувалися і безпеки дорожнього руху.  

Варто зазначити, що такі превентивні заходи поліцейських заплановані чи не в кожному навчальному закладі області або місцях дитячого відпочинку. Для цього з початком літніх канікул правоохоронці працюють у посиленому режимі у рамках проведення операції «Літо».

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

17 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів