В Угорщині помер колишній перший віце-губернатор Закарпаття Степан Ревак

В Угорщині помер колишній перший віце-губернатор Закарпаття Степан Ревак
З Угорщини надійшла прикра новина: на 68 році життя перестало битися серце колишнього комсомольського вожака, директора держплемзаводу "Закарпатський" (с. Гать), голови Берегівської районної ради, а відтак першого заступника голови Закарпатської обласної державної адміністрації Степана Степановича Ревака.

 

Між іншим, кілька тижнів поспіль він виконував навіть обов‘язки керівника Закарпатської області – у часи "правління" Івана Різака, коли той був у відрядженнях або ж мав інші службові клопоти. Як зізнавався пан Степан, ніколи й не думав, що колись стане впливовою фігурою всього Закарпаття та навіть поза його межами. Однак завдяки певним обставинам таке сталося.

Слід сказати, що на всіх посадах цей чоловік запам‘ятався тихим, неговірким, жив із доброзичливими елементами іронії та гумору. Перебуваючи свого часу в лавах СДПУ (о), за завданням тодішнього партбоса В. Медведчука, перший дав бій Віктору Балозі, і ця війна затягнулася на десятиліття.

Про покійного всі відгукуються позитивно, тож у жалобі краяни, які з ним працювали та його знали, односельці, родичі. Найперше сумують свати, зять Й. Торпої з дружиною та 5 чарівними онучками в тому числі. Дідусь дуже любив цих дівчаток.

Як розповіли близькі, він мав проблеми з легенями, бо теж, до речі, занадто палив. На жаль, якби не захоплення куривом, багато хто так скоро з життєвої дистанції на цьому світі не сходив би. Та, попри усе, ця людина залишила про себе слід і її пам‘ятатимуть.

Вічного упокою, пане екс-перший віце-губернаторе.

Іван НАГІРНЯК

 

17 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів