Заступник головного полісмена Закарпаття приймав краян у Берегівському відділі Нацполіції

Заступник головного полісмена Закарпаття приймав краян у Берегівському відділі Нацполіції
В Берегівському відділі поліції відбувся прийом громадян заступника начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Володимира Улинця, спеціалісти відділу комунікації провели опитування місцевого населення. Громада Берегівщини високо оцінила роботу місцевих правоохоронців.

 

Сьогодні, 17 серпня, заступник начальника ГУНП в Закарпатській області Володимир Улинець провів виїзний прийом громадян в Берегівському відділі поліції. Жоден представник громади, що прийшов до керівника, не говорив про проблеми. Люди приходили лише із запитаннями та за роз’ясненнями.

Окрім прийому громадян, на вулицях Берегова провели і опитування населення. Із запитаннями «Чи довіряєте ви поліції?», «В яких випадках вам доводилося мати з нею справу?», «Чи маєте якісь побажання до роботи правоохоронців?» спеціалісти відділу комунікації звернулися до 45 людей. Крім цього, їх попросили оцінити роботу Берегівського відділу поліції за десятибальної шкалою, де 1 – найнижчий та 10 – найвищий бал.

Подібне опитування проводилося в Берегові минулого року. Місцеві жителі знову високо оцінили правоохоронців. Найнижчий бал поставив житель району, він пояснив, що, для прикладу, поліції Чехії поставив би 7 балів, а в найрозвиненіших країнах правоохоронці працюють, на його думку, на оцінку 8-9. Інші опитані були значно більш щедрими на бали і ставили в основному 9 та 10. Середній бал склав 9.

З 45 опитаних лише 4 не змогли визначитися зі ставленням до поліції, мотивували це тим, що ніколи не викликали правоохоронців і тому об’єктивно не можуть поставити оцінку. Разом з тим запевнили, що вважають свій край безпечним. Серед респондентів троє оцінили роботу Берегівського відділу поліції з точки зору водіїв та запевнили, що безпідставно їх ніколи не зупиняли і роботою правохоронців в питаннях забезпечення безпеки дорожнього руху вони задоволені. Лише один із опитаних мав справу з поліцію в якості підозрюваного і розповідає, що з ним поводилися ввічливо, його права були повністю забезпечені. Лише одна із інтерв’юйованих була заявником у більше як одному кримінальному злочині, жоден з випадків не стосувався її самої. Жінка розповіла, що поліція прибувала швидко, конфлікт вирішувала толерантно.

Серед пропозицій найчастішими були такі, що більше стосувалися чинного законодавства, а не роботи правоохоронців. Опитані хотіли б більшої відповідальності для осіб, які займаються вандалізмом, є недостатьно відповідальними учасниками дорожнього руху, смітять у місті.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

17 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів