Антитерор і рятувальники Закарпаття

Антитерор і рятувальники Закарпаття
15-17 серпня координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Закарпатській провела масштабні планові тактико-спеціальні антитерористичні навчання. Тренування відбувались на території Великоберезнянського, Перечинського та Ужгородського районів

 

У навчаннях, які відбувалися в умовах максимально наближених до реальних, взяли участь співробітники обласного Управління СБУ, регіональних Управлінь Національної поліції, ДСНС, Нацгвардії, прикордонники, підрозділи Збройних сил,  Держспецзв’язку, представники органів державної влади та інші суб'єкти боротьби з тероризмом.

За легендою учасники навчань протидіяли умовним диверсійним групам, які планували вчинити терористичні акти на території важливих об'єктів інфраструктури міст та у місцях масового скупчення людей.

Для ліквідації наслідків можливої терористичної загрози Управлінням ДСНС області було організовано підняття та повне розгортання Ужгородського зведеного загону, до складу якого входять підрозділи ДСНС з дислокацією в мм. Ужгород, Перечин, Чоп й смт В.Березний та Середнє. Загалом впродовж 3 днів було залучено 82 чоловіка особового складу та 27 одиниць техніки.

Учасники навчань відпрацювали взаємодію сил і засобів, удосконалили навички із запобігання терактам, виявлення та знешкодження диверсантів.

Джерело: У ДСНС України у Закарпатській області

 

17 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів