Приймальна комісія УжНУ обговорила можливість переведення вступників на вакантні місця державного замовлення

Приймальна комісія УжНУ обговорила можливість переведення вступників на вакантні місця державного замовлення
У п’ятницю, 17 серпня, відбулось чергове засідання Приймальної комісії УжНУ, на якому було розглянуто актуальні питання вступної кампанії-2018.

 

На пропозицію відповідального секретаря Приймальної комісії Петра Горвата на порядку денному були обговорені й затверджені питання: зарахування на місця державного замовлення вступників на основі ОС «бакалавр» та ОКР «спеціаліст» до магістратури; зарахування за кошти юридичних та фізичних осіб вступників різних рівнів;переведення на вакантні місця державного замовлення вступників, які зараховані за кошти юридичних та фізичних осіб; допуск до вступних випробувань вступників за ступенем бакалавр, які вже мають ОКР «спеціаліст», ОС «бакалавр» чи ОС «магістр».

Як зазначив відповідальний секретар Приймальної комісії Петро Горват: «Основне питання, задля вирішення якого ми сьогодні зібрались – це переведення на вакантні місця державного замовлення вступників за ОС «бакалавр», які зараховані за кошти юридичних та фізичних осіб. Проведена відповідна робота і в результаті цієї роботи пропонуються наступні дії: 53 вступників, які зараховані за кошти  юридичних та фізичних осіб,переводимо на вакантні місця державного замовлення відповідно до Розділу 12 Правил прийому.  Є чотири категорії переведення вступників, вони переводяться за рахунок вакантних місць спеціальності, галузі або університету, про що університет інформує Міністерство освіти й науки України. Також подаємо запит до Міністерства про додаткові місця. Тут ми розглянули вступників, які мають певні пільги (інвалідність, учасники бойових дій, діти з багатодітних сімей та ін.), а це 49 вступників на бакалаврат та 8 вступників на магістратуру».

Наступне засідання відбудеться  23 серпня о 10:00.

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

 

17 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів