Працюють цілодобово: поліцейські затримали на Закарпатті п’ятьох крадіїв

Працюють цілодобово: поліцейські затримали на Закарпатті п’ятьох крадіїв
Працівники поліції Ужгородщини, Перечинщини, Мукачівщини та Свалявщини розкрили шість майнових злочинів. Чотири з них правоохоронці розкрили майже одразу. За всіма фактами ведеться розслідування.

 

Вчора,  17 серпня, працівники сектору кримінальної поліції, спільно з дільничними офіцерами Ужгорода оперативно затримали 26-річну місцеву мешканку. Ужгородка обґрунтовано підозрюється у скоєнні крадіжки парфумів із косметичного магазину по проспекту Свободи. Крім того, правоохоронці отримали докази того, що затримана підозрюється у викраденні мобільного телефону в 38-річного ужгородця на вулиці Корзо. У скоєнні обох злочинів фігурантка зізналася та надає показові свідчення. За фактами розпочаті кримінальні провадження.

Крім того правоохоронці Ужгорода повернули пенсіонерці викрадену з її гаражного приміщення акумуляторну батарею. Затримати підозрюваного в крадіжці, 22-річного місцевого жителя, поліцейським вдалося за кілька хвилин після отримання повідомлення про злочин. 

Перечинські поліцейські затримали в порядку статті 208 КПК України 42-річного мешканця села Сімер. Раніше судимий чоловік обґрунтовано підозрюється у викраденні шліфувальних машинок та бензокосарок з приватного підприємства в Перечині. Фігуранта справи помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За лічені години крадіжку з магазину розкрили правоохоронці Свалявщини. 55-річного жителя Сваляви, який викрав з крамниці алкогольні напої та харчові продукти вартістю понад 1000 гривень, доставили до відділку поліції для надання показових свідчень. За фактом відкрито кримінальне провадження.

У Мукачеві поліцейські розкрили крадіжку велосипеда. Транспортний засіб кілька днів тому викрали у 18-літнього мукачівця на вулиці Ярослава Мудрого. Сума завданого потерпілому збитків склала понад 4 тисячі гривень. Затриманий підозрюваний у скоєнні злочину, 43-річний мешканець села Велика Добронь Ужгородського району, у вчиненому зізнався. У справі триває слідство.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 

 

18 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів