Вадим Селещук – автор історичного голу «Ужгорода»

Вадим Селещук – автор історичного голу «Ужгорода»
Захисник відзначився першим взяттям воріт у рамках чемпіонату України.

 

Наша довідка. Вадим Селещук – 1997 р.н., амплуа – захисник.

Ігрова кар’єра:

2003 – 2014 – БРВ «ВІК» (Володимир-Волинський).

2016 – 2018  – «Вітязь» (Концгазо).

2018 – до сьогодні – «Ужгород».

Вадим Селещук, виступаючи за концгазький «Вітязь», у період міжсезоння переходить до команди з обласного центру. Захисник каже: «Товариш із колишньої команди переговорив із керівництвом «Ужгорода», мовляв, аби я прийшов на оглядини. Безперечно, мені хотілося перейти до команди, ні для кого не секрет, вищої класом. Головний тренер Мирослав Бабяк сказав, аби я тренувався, а далі буде видно. Ми провели перший контрольний матч із «Мункачем», після якого я отримав чітку відповідь від коуча – залишатись у команді»».

Селещук – задоволений переходом, як постфактум. «Колектив, наставник, умови, тренувальний процес – усе на вищому рівні», - продовжує Вадим.

У дебютному поєдинку чемпіонату України з-поміж аматорських команд Вадим Селещук виходить зі стартового свистка. «Я дуже очікував, що вийду у матчі зі соснівським «Рочином», Мирослав Юрійович награвав мене на тактичних заняттях разом із усіма захисниками. Але сумніви щодо моєї участі в цій грі, не приховую, були», - говорить захисник.

Нагадаю, у другому турі аматорського чемпіонату ужгородці поступились «Рочину» з рахунком 1:2. Молода команда не зуміла здолати найтитулованішого суперника цього сезону лишень за браком досвіду. «Зовсім інший рівень чемпіонату України, порівнюючи з обласним. Йому притаманна велика кількість вертикальних передач, а не перекочування м’яча полем. Досвід «Рочина» - основний козир нашого суперника. За рахунок нього вони перемогли. Нам якраз забракло досвіду. Ми не грали на відбій, не виснажились фізично. Якби не пропустили ще в першому таймі, події розвивались би у другій 45-хвилинці зовсім по-іншому. Гол у роздягальню не дуже приємне явище. Він деморалізував усю команду»», - вважає Вадим.

Конкретних зауважень щодо гри з «Рочином» Селещук від тренера не отримав. Та загалом грою і результатом не задоволений. «Як я можу бути задоволений, якщо команда програла. Звісно, я радий, що вдалося забити гол. Які відчуття були у мене? Я спочатку не зрозумів, що став автором дебютного взяття воріт. Лише коли підбігли партнери по команді, почали обіймати мене, вітати, я зрозумів, що зробив щось хороше (сміється – авт..). А повертаючись до результату – не задоволений ніхто з нашої команди. Та й уболівальники теж», - ділиться захисник «Ужгорода».

Після першої поразки від «Рочина», підопічні Мирослава Бабяка духом не впали. Команда зробила висновки, розібрала гру на тактичній установці. Уже завтра «Ужгород» проведе наступний матч на виїзді з острозькою «Коброю». Команда налаштована виключно на позитивний результат.

Прес-служба ФК «Ужгород»

 

18 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів