"Ужгород" сьогодні поміряється силами з острозькою "Коброю"

"Ужгород" сьогодні поміряється силами з острозькою "Коброю"
Сьогодні головна команда з обласного центру Закарпаття проведе другий поєдинок у рамках чемпіонату України з-поміж аматорських команд. Цього разу ужгородці свої сили спробують у протистоянні з командою Острога – «Коброю».

 

Нагадаємо, підопічні Мирослава Бабяка у першому турі відпочивали, а у другому поступились минулорічному бронзовому призеру всеукраїнських змагань «Рочину» 1:2.

«Ужгород» взяв курс на Рівненщину ще учора. О 9:30 Мирослав Бабяк та Олег Маркович провели передігрове тренування на «Автомобілісті» і поїхали. Всього наставники «Ужгорода» взяли 17 футболістів. У Рівненській області наших гравців зустріли з відкритими обіймами. Це можу сказати виключно про уболівальників. Бо жоден із представників команди на зв’язок не вийшов. Не говорячи уже про офіційні листи офіційних представників, у яких повинна була бути елементарна інформація щодо часу та місця проведення гри, кольору ігрової форми. Це вимога регламенту, а не наша примха. Та як уже є.

В Острозі ж бо до «Ужгорода» віднеслись привітно. Нам навіть бажали перемоги. Запрошували на печиво з чаєм. «Я особисто уболіваю за вашу команду, бо спостерігаю за її життям у соцмережах та в інтернет-виданнях. Про «Кобру» ми нічого не чуємо, не читаємо. А «Ужгород» – симпатична команда з великим майбутнім», – вважає корінний житель Підлужжя, Дубенського району, Рівненської області Ростислав Вакулюк. ФК «Ужгород» випадково зустріла місцева поліція і навіть супроводила до кінцевого пункту призначення.

Ужгородці провели ніч в Острозі, зранку поснідали, пробіглись і пішли на екскурсію: спочатку на стадіон, а потім в Острозьку фортецю.

До слова, уночі усе пройшло без ексцесів, за винятком дрібної крадіжки з автобуса. Хтось у наших водіїв вкрав хорватські куни, угорські форінти і аж чотири євро. Та стільки б біди.

Чекаємо на сам поєдинок, який, нагадаємо, відбудеться о 17:00.

Прес-служба ФК «Ужгород», obolok.com.ua

 

 

19 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів