Рятувальників Закарпаття навчали допомагати залежним від психоактивних речовин

Рятувальників Закарпаття навчали допомагати залежним від психоактивних речовин
З 13 по 15 серпня у Києві, під егідою Українського науково-дослідного інституту соціальної і судової психіатрії та наркології МОЗ України у співпраці із Центром обміну технологіями в сфері залежностей відбувся тренінг щодо скринінгу та превенції зловживання психоактивними речовинами серед військових.

 

Активними учасниками тренінгу стали психологи ДСНС України, серед яких і психолог відділу соціально-гуманітарної роботи та психологічного забезпечення  ДСНС Закарпаття Любов Чорна.

Окрім українських науковців, участь у заході взяли й міжнародні експерти з Каліфорнійського університету Сан-Дієго та Департаменту медицини аддикцій у Медичному центрі округу Хеннепін (США).

Учасникам заходу розповіли про залежності, фактори ризику, ефективні методи скринінгу/лікування та актуальні дані, щодо зловживання психоактивними речовинами серед військових. Також психологи ДСНС здобули навички використання скринінгових інструментів та проведення коротких втручань з особами, які вживають психоактивні речовини.

У ДСНС України у Закарпатській області

 

20 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів