Українські пластуни зустрілися з "зеленими кашкетами" Закарпаття

Українські пластуни зустрілися з "зеленими кашкетами" Закарпаття
Чому навчила ця зустріч чотирьох десятків юнаків з усіх куточків України?

 

В рамках патріотичного виховання молоді та популяризації служби в Державній прикордонній службі України, прикордонники Мукачівського загону зустрілись з учасниками крайового виховно-вишкільного пластового табору "Легіон". Основною метою цього табору є спонукання до самопізнання його учасників, а також пошук ними свого покликання та життєвого шляху через спільну вишкільну систему тренінгів, вправ, занять та змагань. Отож, зустріч із зеленими беретами стала для "легіонерів" не тільки цікавою та пізнавальною, а й корисною.

Знайомство з прикордонниками відбулось у відділі прикордонної служби "Лужанка". Чотири десятки юнаків з усіх куточків України, мали змогу на власні очі побачити, як охороняються кордони нашої держави.

Військовослужбовці відділу розповіли гостям про особливості та тонкощі своєї професії, а також про хитрощі, які вигадують зловмисники при спробах порушити кордон.

Неабиякий інтерес пластунів викликали сучасні зразки озброєння, технічних та спеціальних засобів, а також автомобільної техніки охоронців рубежів, які використовуються ними у повсякденній діяльності.

На останок хлопцям розповіли про умови прийому на військову службу за контрактом її переваги, соціальні пільги та гарантії військовослужбовці Держприкордонслужби.

Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

 

20 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів