Традиційна рубрика на дорогах Закарпаття: за добу копи затримали двох п’яних водіїв, один з яких попадається не вперше

Традиційна рубрика на дорогах Закарпаття: за добу копи затримали двох п’яних водіїв, один з яких попадається не вперше
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Рахівському та Виноградівському районах.

 

У місті Рахів пізно ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «ВАЗ-2103», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель, який не мав водійського посвідчення та перебував у стані  алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,32 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили водія від керування. 

У селі Нове Клинове  Виноградівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «Аudі» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом чужого автомобіля перебував молодий місцевий житель, який цьогоріч вже попадався за керування в стані алкогольного сп’яніння й позбавлений судом права керування. Тепер він знову мав ознаки алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився.  На правопорушника в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. 

Обидва складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

21 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів