Житель Дніпропетровщини викрав у мукачівця «Mercedes-Benz» та потрапив у ДТП

Житель Дніпропетровщини викрав у мукачівця «Mercedes-Benz» та потрапив у ДТП
Житель Дніпропетровщини викрав у мешканця Мукачева автомобіль марки «Mercedes-Benz» та скоїв на ньому ДТП. Поліцейські розшукали підозрюваного в угоні. Викрадену машину помістили на арештмайданчик. За даним фактом розпочали розслідування.

 

Вчора,  20  серпня,  на лінію «102» надійшло повідомлення від 31-річного мешканця м. Мукачево про те, що за час його відсутності, коли він  перебував на відпочинку, у нього  викрали автомобіль марки «Mercedes-Benz».

Як з’ясували поліцейські Мукачівського відділення, до угону машини причетний знайомий потерпілого, мешканець м.Кривий Ріг. 33-річний чоловік тимчасово  гостював у мукачівця і мав доступ  до його автомобіля. Також працівники поліції  встановили, що у період відсутності господаря, мешканець Дніпропетровщини  викрав автомобіль і скоїв на ньому автомобільну аварію. Правоохоронці розшукали транспортний засіб.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). 

Речовий доказ – викрадений автомобіль з  пошкодженнями  характерними для ДТП у поліції вилучили та помістили на спецмайданчик Мукачівського відділення. У справі триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

21 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів