"Бульбашково і барвисто": волонтери в Ужгороді вітатимуть Україну з Незалежністю

"Бульбашково і барвисто": волонтери в Ужгороді вітатимуть Україну з Незалежністю
Рух підтримки закарпатських військових закликає усіх дітей, молодь, студентів, мам, тат, дідусів, бабусь, тіток, вуйків, сватів та просто друзів долучитися до масового бульбашкового дійства.

 

Як повідомляють у волонтерській організації, 24 серпня, біля Закарпатської обласної філармонії, із 17 до 18 години, усіх бажаючих запрошують повернутися у дитинство. "Тут під гарну музику ми пострибаємо, поспіваємо, надуємо тисячі мильних бульбашок, покидаємося фарбами холі і привітаємо Україну з Днем народження. За задумом, упродовж години забаву зніматиме на відео наш талановитий оператор, з отриманого матеріалу – змонтують кліп-привітання з Ужгорода. Ну що, готові повеселитися? Тоді запасайтеся бульбашками, гарним настроєм та друзям...", - повідомляють організатори.

Упродовж дійства волонтери Руху підтримки закарпатських розігруватимуть безпрограшну лотерею, торгуватимуть смаколиками, напоями, невеликою кількістю бульбашок та пакетиками із фарбами холі. Усі кошти, зібрані під час заходу, будуть спрямовані на допомогу пораненим. 

 

21 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів