На Закарпатті сину-вбивці загрожує цілодобовий домашній арешт

На Закарпатті сину-вбивці загрожує цілодобовий домашній арешт
Фігуранту провадження повідомили про підозру у вчиненому злочині — вбивстві батька.

 

Співробітники слідчого відділу поліції Міжгірщини повідомили про підозру у вчиненні злочину 40-річному мешканцю села Присліп. Чоловік під час побутового конфлікту побив свого батька, який від отриманих травм помер. У суді підозрюваному обрали міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту. У справі триває розслідування.

Нагадаємо, 18 серпня до поліцейських Міжгірського відділення поліції надійшло повідомлення від 40-річного жителя села Присліп про те, що вдома він виявив свого батька без ознак життя.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції та працівники спеціалізованого відділу слідчого управління ГУНП в Закарпатській області. Правоохоронці на тілі потерпілого виявили сліди тілесних ушкоджень. Після проведення експертизи спеціалісти встановили, що смерть 62-річного пенсіонера наступила внаслідок отриманих тяжких травм.

У результаті проведених оперативних заходів поліцейські затримали особу, причетну до вчиненого. Ним виявився син потерпілого. Слідчі з’ясували, що напередодні у нього з батьком виникла сварка. В ході конфлікту він наніс декілька ударів потерпілому, які призвели до летального наслідку.

За ознаками част. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) слідчі розпочали слідство. Зараз фігуранту провадження повідомили про підозру у вчиненому злочині. У суді обрали міру запобіжного заходу – цілодобовий домашній арешт. Розслідування у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

21 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів