Закарпатський голеадор "дрейфує" футбольними клубами Словаччини

Закарпатський голеадор "дрейфує" футбольними клубами Словаччини
Відтепер він у ФК "Кошіце", куди перейшов із МФК "Сніна".

 

У понеділок, 20 серпня, у другій половині дня потиснули руки спортивний директор ФК "Кошіце" Павол Турщик та Олег Вишневський, найкращий голеадор минулорічної третьої ліги Словаччини. Ще вчора він зіграв за Сніну проти Вранова і зараз вже у новому клубі. За його словами, рішення було швидким. Прихід до ФК Кошіце – це новий виклик, і він хоче допомогти команді боротися за перше місце у чемпіонаті.

Олег Вишневський – форвард, родом з Перечина, перейшов до Кошіц із МФК Сніна, яка також виступає у третій лізі Словаччини.

У минулому сезоні він забив 29 голів у 32 матчах (7 з пенальті), і в свої 22 років він розглядав можливості залишити Словаччину і рухатися далі у Західну Європу. На початку серпня в Італії з’явилася пропозиція від клубу з 4-го дивізіону, а ще в січні його переглянув вищоліговий МФК Земплін Міхаловце, але через травми та потенційні пропозиції від німецьких команд з нижчих ліг, нічого не вийшло.

Його вже екс-клуб Сніна не зовсім вдало розпочав цей сезон, в чотирьох матчах набравши всього чотири очки. При цьому Вишневський продовжував справно забивати – у перших чотирьох матчах відзначившись три рази. ФК Кошіце має в своєму активі дев’ять балів і йде третім у турнірній таблиці.

До слова, Сніна не залишилась без представників нашого краю, оскільки в цьому сезоні там виступає ужгородець Крістіан Сегедій, відомий по виступам за молодіжку "Говерли" та ФК "Середнє".

Джерело: ЛОБДА.at.ua

 

21 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів