Як працюють "зелені садиби" Закарпаття, розкажуть на осінніх семінарах

Як працюють "зелені садиби" Закарпаття, розкажуть на осінніх семінарах
Долучитися до семінарів у вересні-листопаді запрошуються представники сільського туризму та ті, хто планує займатися цією справою. .

 

Протягом вересня-листопада на Закарпатті триватимуть семінари-навчання «Сільський туризм: з чого розпочати та як досягти успіху», організоване управлінням туризму та курортів облдержадміністрації та обласною спілкою сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні.

Програма навчання включатиме лекції про організацію та планування роботи, правові підстави надання послуг сільськими садибами, успішні практики діяльності сільських садиб Карпатського регіону, перспективи розвитку сільського туризму тощо.

Долучитися до семінарів запрошуються представники сільського туризму та ті, хто планує займатися цією справою. По завершенню учасники отримають сертифікат, який підтверджує участь у семінарі.

Заявки на участь слід надсилати на адресу [email protected]. Деталі – на порталі «Вітаємо на Закарпатті», довідки за телефоном: (0312) 61-53-63. Заплановано загалом 9 семінарів.

 

 

 

21 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів