На Закарпатті лісова охорона переслідувала позашляховик з озброєними браконьєрами

На Закарпатті лісова охорона переслідувала позашляховик з озброєними браконьєрами
Браконьєри були виявлені напередодні у понеділок на території Великобічківського держлісфонду в урочищі Гирбулка приблизно о 22.30 год.

 

Під час проведення нічного патрулювання  території  Великобічківського держлісфонду в урочищі Гирбулка учора вночі працівниками лісової охорони ДП «Великобичківське ЛМГ» провідним інженером з охорони лісу Григорієм Бернаром та лісничим Лужанського лісництва Миколою Вурстою було виявлено в лісовому фонді Лужанського лісництва позашляховик «Сузукі Вітара» білого кольору на номерах іноземної реєстрації, а ще двох чоловіків з приладами нічного бачення та потужними ліхтарями, якими просвічували лісові угіддя в пошуках дичини.

Браконьєри були виявлені приблизно о 22.30 год. На вимогу працівників лісової охорони водій позашляховика не зупинився і лісівникам довелося переслідувати бракон’єра 9 км  плаєм з цілою низкою пригод. В кінці нічних перегонів лісова охорона  догнала бракон’єра, яким виявився мешканець с. Косівська Поляна Сас Віктор Іванович, 1989р.н., а також знайшла в кущах зброю – нарізний мисливський карабін чеського виробництва з оптичним прицілом та потужним ліхтарем.

По даному факту провідний інженер з охорони лісу зателефонував  на лінію у правоохоронні органи,  повідомив працівників поліції, які склали протокол на порушника за ст. 85 КУпАП, а зброю та інше бракон’єрське знаряддя вилучили.

 Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

 

21 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів