Закарпатські параолімпійці шукали грантових партнерів в Чехії

Закарпатські параолімпійці шукали грантових партнерів в Чехії
20 серпня 2018 року в Чехії у місті Градець-Кралове відбулась зустріч між представниками Закарпатського обласного осередку Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату та чеськими партнерами стосовно питань транскордонного співробітництва задля отримання грантів.

 

Відрадно, що українські учасники на цій зустрічі змогли похвалитись успіхами зі створення спортивно-реабілітаційного центру для інвалідів та учасників АТО в місті Ужгороді. Як відомо починаючи 2016 році Ужгородська міська рада спільно з Закарпатською обласною радою та Кабінетом Міністрів України виділили на будівництво вищезгаданого центру 9,7 млн. грн.

Представники Чехії зацікавились закарпатським проектом та пообіцяли розглянути можливість долучитись до спільної заявки на отримання грантових коштів задля реалізації проекту створення спортивно-реабілітаційного центру для інвалідів та учасників АТО в місті Ужгороді. Також вони зацікавлені у розвитку в Закарпатській області туристичних маршрутів для осіб з інвалідністю опорно-рухового апарату.

Ініціював участь закарпатських параолімпійців у цій зустрічі голова Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець.

Велика подяка за допомогу в організації цієї поїздки депутату Ужгородської міської ради Михайлу Чурилу, директору Благодійного фонду «Віза» Володимиру Чубірці та керівникам будівельної фірми «Gazda» Гозді Михайлу Юрійовичу та Гозді Степану Юрійовичу.

 

21 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів