На Закарпатті п’яний водій скоїв ДТП і втік з місця пригоди

На Закарпатті п’яний водій скоїв ДТП і втік з місця пригоди
Працівники поліції Закарпаття затримали за добу двох п’яних водіїв, один з яких скоїв ДТП і втік з місця пригоди.

 

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Тячівському та Великоберезнянському районах. 

У Великому Березному ввечері сталася  ДТП: автомобіль марки «Fоrd Тrаnsіt» виїхав на зустрічну і зіткнувся з автомобілем марки «ЗАЗ Славута». Обійшлося без людських жертв, але машини зазнали пошкоджень. 

Водій-винуватець втік з місця пригоди, його невдовзі розшукали працівники групи реагування патрульної поліції. 

З’ясувалося, що за кермом іномарки перебував місцевий житель, який не мав водійського посвідчення та перебував у стані  алкогольного сп’яніння. Від  медосвідування він відмовився, про що правоохоронці в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи за скоєння ДТП, керування в стані алкогольного сп’яніння і без посвідчення водія. 

У селі Нижня Апша Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «Оpеl Vеctrа», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом автомобіля перебував місцевий житель, який не мав водійського посвідчення і був у стані алкогольного сп’яніння. Це підтвердилося під час медосвідування в лікарні. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. 

Обидва складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області   

 

 

22 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів