Поліцейські Закарпаття встановили осіб, причетних до вчинення чотирьох крадіжок

Поліцейські Закарпаття встановили осіб, причетних до вчинення чотирьох крадіжок
Співробітники Мукачівського, Ужгородського та Берегівського відділів поліції за минулу добу розкрили чотири крадіжки. За всіма фактами проводять розслідування.

 

До поліції Берегівського відділу надійшло повідомлення від мешканки міста про те, що з її будинку невідомий викрав 9 тисяч гривень. Поліцейські відділу встановили обставини злочину і затримали особу, причетну до вчиненого. Ним виявися 65-річний іноземець, який відвідував Закарпаття з туристичною метою. Як з’ясували правоохоронці, чоловік, гостюючи у потерпілої, скористався її відсутністю у кімнаті і викрав гроші. За фактом таємного викрадення чужого майна у поліції проводять розслідування. Чоловікові повідомили про підозру у вчиненому злочині. Вирішують питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Працівники кримінальної поліції Мукачева встановили причетність 22-річного місцевого мешканця до двох крадіжок алкогольних напоїв з місцевого продуктового магазину. Факт злочину зафіксували камери відеоспостереження. У обох випадках молодий чоловік, у період відсутності відвідувачів, з прилавку магазину викрав алкогольні напої, вартістю близько 300 та 700 гривень. За обома фактами злочинів у поліції проводять слідство за ознаками ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України.

За фактом крадіжки мобільного телефону від 65-річної мешканки м.Ужгород поліцейські відділу розпочали слідство. В ході розслідування правоохоронці з’ясували, що 36-річна жінка викрала чужий телефон марки «Ergo» зі столику у місцевій кав’ярні. Зараз підозрювана дає показові свідчення поліцейським Ужгородського відділу. Вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

22 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів