Представники 3-х сільських рад мали плідну зустріч з керівництвом служби зайнятості Ужгородщини

Представники 3-х сільських рад мали плідну зустріч з керівництвом служби зайнятості Ужгородщини
У вівторок, 21 серпня, фахівці Ужгородської районної філії Закарпатського обласного центру зайнятості разом із підполковником відділу з добору в Закарпатській області Державної прикордонної служби України Андрієм Крутоусом здійснили чергову виїзну акцію до Кам’яницької сільської ради.

 

Мета заходу - ознайомлення жителів села з послугами Державної служби зайнятості, новітніми підходами до пошуку роботи; підготовка молоді до вибору професій, які користуються попитом в регіоні; інформування про можливість профнавчання; знайомство з актуальними вакансіями, привернення уваги соціальних партнерів та роботодавців до можливості вирішення питань населення щодо зайнятості.

Присутні мешканці села отримали вичерпну інформацію щодо послуг служби зайнятості для всіх категорій населення, роботодавців; консультаційні послуги; ознайомились із ситуацією на ринку праці. Загалом участь у заході взяли 50 осіб різної категорії населення.

Того ж дня, директор Ужгородської районної філії Юрій Лукач провів робочі зустрічі з представниками Оноківської, Невицької та Кам’яницької сільських рад з метою інформування про послуги, які надає служба зайнятості.

Джерело: Закарпатський обласний центр зайнятості

 

22 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів