План осіннього призову по Мукачеву та району — 60 призовників

План осіннього призову по Мукачеву та району — 60 призовників
Повістки вже написані, інформативна робота триває, а медична комісія працює в режимі нон-стоп.

 

Призовна осіння кампанія стартує на початку вересня. Проте у Мукачівському об’єднаному міському військовому комісаріаті вже кипить організаційна робота. Плани доведені, повістки написані, інформативна робота триває, а медична комісія працює в режимі нон-стоп.

Медкомісія визначає, до якого роду військової служби за станом здоров’я придатні призовники: юнаки віком від 20 до 27 років – до Збройних сил України, а 18-річні зі згоди батьків – до інших військових формувань, до прикладу, Національної гвардії, Служби транспорту або прикордонних військ.

60 призовників – такий план на осінній призов 2018 по місту Мукачево та району, а це 39 сільских та селищних рад. Це трохи більше, ніж набрали весною. Наступний етап – від 25 до 29 вересня – збори резервістів ІІ черги до Мукачівської роти охорони, це 130 чоловік.

А от на контрактників чекають цієї осені зміни. Так, віковий ценз для прийому жінок до лав збройних сил підвищили з 50 до 60 років. Також передбачено збільшення грошового забезпечення. З 1 жовтня 2018 року вже буде підвищення зарплати контрактників до середньомісячного її рівня по країні – до 9 – 9,5 тисяч гривень.

Джерело: М-Студіо

 

22 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів