"Минай" долає "Прикарпаття" й продовжує боротьбу в Кубку України

"Минай" долає "Прикарпаття" й продовжує боротьбу в Кубку України
«Минай» продовжує писати свою яскраву історію – цього разу друголіговий клуб з Ужгородщини вдало провів матч у рамках другого етапу Кубку України з івано-франківським «Прикарпаттям», яке нині виступає в першій лізі.

 

Закарпатці розпочали доволі обережно, але згодом в середині тайма два ідентичних виходи на кіпера реалізував Роберт Гегедош на 19 та 22-й хвилинах. Причому, обидва голи були забиті наче під копірку, перекиданням через воротаря. Могли минайці одразу ж реалізувати й третій гол, однак, врятував кіпер при карпатців Новак. А от, далі помилився оборонець   «Минаю» й м’яч перехопив колишній екс-говерлянин Ігор Худобяк, який вийшов віч-на-віч, але відмінно зіграв воротар господарів Владислав Сидоренко. Далі знову пройшла контраатака гостей, яка вже завершилася потужним ударом Василя Цюцюри – цього разу кіпер не врятував   - 2:1.

Але вже на 43-й хвилині подачу з кутового від Кобіна продовжує в воротарський Ощипко, а вдало підставив ногу Гавриленко й рахунок стає – 3:1.

Як виявилося цей результат і став остаточний у матчі. Другий тайм проходив за обопільної боротьби, в якій тактично грамотно зіграли господарі й зберегли потрібний рахунок.

Тож «Минай» крокує до наступного етапу змагань і вже 31 серпня стане відомий суперник закарпатського клубу. До слова, ним може стати й колектив з вітчизняної прем’єр-ліги.

Семен МИХАЙЛИК

 

23 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів