Як сасівець пішов з дому, аби ягід у закарпатському лісі назбирати

Як сасівець пішов з дому, аби ягід у закарпатському лісі назбирати
Чому зникають люди?

 

Удосвіта подався з дому і не виходив на зв'язок більше доби, або кілька думок про те, як на Свалявщині шукали зниклого чоловіка.

Зауважимо: про зникнення сина у поліцію повідомив його батько, відтак правоохоронці розпочали активні пошуки та знайшли збиральника ягід, щоправда, потративши на це кілька годин. Спершу полісмени встановили місцезнаходження мешканця передгірського села Сасівка Свалявського району, який пішов з дому і не виходив на зв’язок протягом досить тривалого часу. Для цього довелося залучити спеціальні пристрої, тож оперативно-розшукові заходи дали очікуваний результат.

А чому припинився з ним контакт – сказати не так і важко. Схоже, він забрів у такі хащі, куди навіть сонце не світило та нога людини рідко коли ступала.

Зараз тридцятирічний сасівчанин удома, його життю нічого не загрожує. А під час допиту у поліції розповів, що нікуди не пропадав, а увесь цей час на Воловеччині перебував, де біля підніжжя гори Стій ягоди збирав. Певно, з добрими намірами пішов сасівець із хати – хотів яфин чи інших вітамінів для сім‘ї принести. А тут така халепа – зв‘язок утрачений і переживання домашніх. Очевидно, заблудився, якщо так далеко опинився – аж у лісові нетрі сусіднього району забрався.

Ймовірно, що протягом того часу, відколи його не було вдома, своїми двома ногами «намотав» більше півсотні кілометрів. Добре, що не стало посеред шляху зле чи не трапилася інша халепа. Бо так можна життя загубити та ніхто не знатиме, що трапилося.

Отже, друзі, виходячи з дому, своїх рідних попереджайте, куди йдете та із якими намірами, аби знали, де вас шукати. Ось так і пропадають люди, зникають діти та пенсіонери, тож аби цього не сталося, зверніть увагу на наші поради.

Іван НАГІРНЯК

 

23 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів