Ужгородський виконком затвердив форму ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів

Ужгородський виконком затвердив форму ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів
Розглянули на сьогоднішньому засіданні Ужгороського виконкому й проект рішення "Про організацію обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів". Підтримали, що управління освіти Ужгородської міської ради є уповноваженим органом для забезпечення ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів Ужгорода, утворили комісію та затвердили форму ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів.

 

Управління освіти повинно організувати ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів, які проживають чи перебувають в межах Ужгорода шляхом створення та постійного оновлення реєстру, щорічно до 30 вересня надавати до міського відділу статистики статистичний звіт за затвердженою формою про кількість дітей і підлітків шкільного віку, які фактично приступили до навчання.

Відділ охорони здоров’я щорічно до 5 серпня має надавати інформацію про кількість дітей, котрим до 1 вересня поточного року виповнюється 6—18 років, які не можуть навчатися за висновками лікарсько-консультаційних комісій та щомісячно — інформацію про дітей, які потребують організації індивідуальної форми навчання. Інклюзивно-ресурсний центр № 1 щорічно до 25 серпня має надавати управлінню освіти інформацію про дітей, що перебувають на обліку в центрі тощо.

Визначили, що до реєстру можуть бути внесені дані дітей дошкільного, шкільного віку та учнів відповідно до письмової заяви батьків (одного з батьків) дитини чи інших законних представників або її сканованої копії у разі її подання до управління освіти.

Джерело: Ужгородська міська рада у ФБ

 

23 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів