Урочистою ходою зі 100-метровим стягом відзначили День Державного прапора України в Ужгороді

Урочистою ходою зі 100-метровим стягом відзначили День Державного прапора України в Ужгороді
Святкування, у яких взяли участь керівники Закарпатської області, міста Ужгорода, депутати обласної та міської рад, дипломати , освітяни, науковці, працівники культури, священнослужителі, мешканці та гості міста, розпочалися на площі Народній.

 

Після шикування військових та силовиків підняли Державний Прапор України, після чого у супроводі оркестру Закарпатської обласної філармонії відбулося покладання квітів до пам′ятника Тарасу Шевченку. Закарпатський народний Заслужений академічний хор виконав Кобзарів «Заповіт» та «Реве та стогне Дніпр широкий».

Далі святкова хода зі 100-метровим Державним прапором, на чолі якої марширував ансамбль барабанщиць Ужгородського коледжу культури і мистецтв, рушила набережною Незалежності до пам’ятника президенту Карпатської України Августину Волошину, де також відбулося покладання квітів. Оркестр головного управління Національної поліції України виконав Державний гімн України, після чого хода рушила через пішохідний міст до облмуздрамтеатру, з’єднавши два береги Ужа 100-метровим стягом. 

Нагадаємо, завтра в Ужгороді о 6.00 ранку ужгородці на площі Поштовій зустрічатимуть День Незалежності із Закарпатським народним хором. Спільна молитва за Україну відбудеться й на площі Театральній о 18.00 – у цей час за Україну молитимуться українці по всьому світу.

 

23 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів