Чергове засідання Приймальної комісії УжНУ: розглядали питання зарахування вступників

Чергове засідання Приймальної комісії УжНУ: розглядали питання зарахування вступників
У четвер, 23 серпня, відбулось засідання Приймальної комісії, на якому було розглянуто актуальні питання вступної кампанії-2018. Ректор УжНУ Володимир Смоланка розпочав засідання вітаннями з двома чудовими святами – Днем прапора та прийдешнім Днем Незалежності. Опісля, за пропозицією відповідального секретаря Приймальної комісії Петра Горвата, було обговорено й ухвалено важливі питання: зарахування за кошти юридичних і фізичних осіб; переведення на вакантні місця державного замовлення тих випускників, які попередньо були зараховані за кошти юридичних і фізичних осіб та на звільнені місця державного замовлення; допуск до вступних випробувань; різне.

 

Щодо другого питання на порядку денному, відповідальний секретар Приймальної комісії Петро Горват зазначив: «На попередньому засіданні ми прийняли рішення звернутися до Міністерства освіти й науки України з проханням виділити нам додаткові місця для пільгових категорій. 21 серпня відбулось засідання Конкурсної комісії.

Поки що наше прохання вирішили задовольнити частково. Нам надано можливість на переведення осіб з інвалідністю, дітей-сиріт  та дітей учасників бойових дій. Таким чином, пропонується додатково зарахувати 27 вступників. Нерозглянутими залишаються наші пропозиції щодо додаткових місць для внутрішньо переміщених осіб та для дітей з багатодітних сімей. Також пропонується перевести на звільнені місця державного замовлення наступних за рейтингом вступників, які виконали умови до зарахування».

Наступне засідання Приймальної комісії планується провести 31 серпня о 09:30.

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

 

23 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів