«Ужгород» поступається вдома ФК «Середнє»

«Ужгород» поступається вдома ФК «Середнє»
У 12-му турі «Ужгород» в рідних стінах відкривав для себе друге коло чемпіонату проти сусідів по турнірній таблиці – ФК «Середнє».

 

Нагадаємо читачам, що «Ужгород» вже виступає на два фронти – в аматорському чемпіонаті країни та чемпіонаті області. Тож цілком можливо, що попередній матч таки дався взнаки команді Мирослава Бабяка .

Хоч господарі й почали доволі активно, проте гострішими в атаці були саме середнянці. Особливо виділявся в лінії атаці Олександр Бако. Спочатку він змусив кіпера ужгородців в карколомному стрибку відбити м’яч з-під поперечини. А от на 31-й хвилині після виконання стандарту «круглий» таки закотився в ворота господарів.

Більша частина другого тайму проходила в центральній зоні. А на 65-й хвилині воротар «Ужгорода» Юрій Славік невдало виніс м’яч прямісінько в ноги супернику – Дмитру Рацину, який не вагаючись одразу ж завдав удару по воротам – 0:2. А остаточну переможну крапку в матчі поставив нападник ФК «Середнє» Іван Качур, який сповна скористався передачею від партнера Трачука, вийшовши поміж захисників віч-на-віч з воротарем і холоднокровно пробив в кут воріт – 0:3. З таким рахунком цей матч і завершився.

В наступному турі середнянці зустрічатимуться з МФА «Мункач», а «Ужгород» в неділю, 26 серпня гратиме в чемпіонаті аматорської ліги проти СК «Хмельницький». 

Семен МИХАЙЛИК

 

24 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів