"Ведмеді" з Ужгорода щороку під кінець літа дивують краян!

"Ведмеді" з Ужгорода щороку під кінець літа дивують краян!
До святкування Дня прапора України Ужгород буквально поринув у синьо-жовтні кольори та вишиванки.

 

В Ужгороді до Дня прапора волонтери Руху підтримки закарпатських військових влаштували свою локацію. Представляють громадськості цікаві флеш-моби, розіграші та патріотичну атрибутику. Усе – щоб зібрати кошти для військовиків 128-ї бригади.

До святкування Дня прапора України Ужгород буквально поринув у синьо-жовтні кольори та вишиванки. Як і завжди, креативні волонтери Руху підтримки закарпатських військовиків підготували чимало сюрпризів. Тут вам і сувеніри, і прикраси, і флеш-моби та улюблена і всім відома атракція «Фото Патріота». Невід’ємна частина кожної локації – безпрограшна лотерейка, яка нікого не залишить з порожніми руками.

Головне – участь, а не приз, кажуть містяни. Адже важливо не виграти, а допомогти нашій армії. Не стоять осторонь і зовсім юні ужгородці. Романчику всього 12, а він вже розуміє, заради чого тут, і готовий старатися. Не для себе. А щоб допомогти іншим. Його мама Тетяна Хруш теж тут. Власне, серце у вигляді українського прапора на її обличчі зробив саме Ромчик. Окрім символічного гриму, готові частувати відвідувачів смачненьким.

Щоб громадськості завжди було цікаво, «Ведмеді» щоразу змінюють стандарти та дивують публіку. Про втому волонтери навіть і не думають. Кажуть, допомагати захисникам вважають своїм обов’язком.

Зароблені гроші направлять на допомогу пораненим бійцям 128-ї бригади та на ремонт техніки. Це зараз, кажуть, першочергово. Ну а завтра вже удосвіта ми зустрінемо 27-у річницю Дня незалежності нашої України. Любімо нашу державу, адже вона у нас – єдина.

Джерело: М-Студіо

 

24 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів